Informatie of Aanmelden (Je reserveert hiermee een plaats maar verplicht je tot niets)
  Ik wil meer informatieIk wil me aanmelden


  Ik heb de hondenacademie gevonden via:
  GoogleDierenwinkelDierenartsKennisAdvertentieNieuwsbriefAnders

  ReuTeef

  Workshop Vrijdagmiddag 24 mei ’24 van 14.30 tot 16 uur


  Ik heb de hondenacademie gevonden via:
  [radio Via-Aanmeld "Google" "Dierenwinkel" "Dierenarts" "Kennis" "Advertentie" "Nieuwsbrief" "Anders"

  [acceptance acceptatie] Algemene voorwaarden: Ik ga akkoord dat deze gegevens alleen worden vastgelegd in ons klantsysteem voor een goede verwerking van de aanmelding, nadat de aanmelding definitief door De Hondenacademie aan mij via mail is bevestigd.[/acceptance]

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie