Puppycursus Kleuterklas: Meld je pup snel aan!

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Laat die kostbare eerste maanden niet liggen maar leer je pup gelijk aan wat goed is met een puppycursus. Meld je op tijd aan want de groepen raken soms snel vol, zeker na de schoolvakanties komen er meer pups bij hun nieuwe eigenaar wonen en stijgen bij ons de aanmeldingen. Het opvoeden en wegwijs maken van je pup in onze mensenwereld lijkt erg op het opvoeden van kinderen. Als je niet weet wat je doet, leert hij zich al in de eerste weken dingen aan die jij niet wilt. In huis plassen als je net terug bent van de wandeling, in je handen bijten als hij baldadig wordt of ‘s nachts janken in de bench. Wacht daarom niet te lang met het aanmelden voor een puppycursus. We krijgen vele aanmeldingen, wil je er op tijd bij zijn dan doe je er goed aan om je aan te melden wanneer je weet dat je je pup in huis gaat krijgen.

Meld je op tijd aan voor de Kleuterklas puppygroep i.v.m. het mogelijk oplopen van de wachttijden:

Geef je pup een goede start en doe mee met onze puppycursus de Kleuterklas. Nu we 3 weken geen les kunnen geven vanwege de scherpe maatregelen rondom het coronavirus, kan het zijn dat er een toeloop komt op de aanmeldingen voor de Kleuterklas. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en extra lessen te gaan geven zodra we dat weer kunnen.

In de Kleuterklas bespreken we allerlei dingen waar je tegenaan loopt in deze drukke opvoedfase. Je staat er niet meer alleen voor als kersverse hondeneigenaar. Kijk op onze pagina Kleuterklas voor de startdata en cursusinhoud. We leren ze ook commando’s aan en het spelen na de les met andere pups is heel leuk & leerzaam! Meld je snel aan en wees er op tijd bij, zodra je weet wanneer je pup ongeveer in huis komt kun je je al aanmelden, dan ben je zeker van je plaats.      

De meeste lessen zijn binnen in onze trainingshal, dat maakt trainen wat rustiger, fijner en verwarmd & droog. En we hebben natuurlijk 2 praktijklessen buiten op locatie zodat we het geleerde in de praktijk brengen!