Puppy Hondenacademie

Meld je snel aan voor de Kleuterklas puppycursus in januari – beperkte plaatsen!

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Laat die kostbare eerste maanden niet liggen maar leer je pup gelijk aan wat goed is met een puppycursus. Meld je snel aan voor de Kleuterklas, dan heb je nog de meeste keus in welke dag & tijd je het liefste les wilt volgen. In januari en februari hebben we een toestroom van aanmeldingen, veel mensen hebben in de Kerstvakantie hun pup gekregen en willen er snel mee aan de slag. En omdat de meeste lessen bij ons comfortabel binnen zijn, is dat heel handig voor jouw jonge pup: geen regen, hagel, sneeuw of een felle wind als je pup met jou gaat oefenen bij ons. 
Het opvoeden en wegwijs maken van je pup in onze mensenwereld lijkt erg op het opvoeden van kinderen. Als je niet weet wat je doet, leert hij zich al in de eerste weken dingen aan die jij niet wilt. In huis plassen als je net terug bent van de wandeling, in je handen bijten als hij baldadig wordt of ‘s nachts janken in de bench. Wacht daarom niet te lang met het aanmelden voor een puppycursus. We krijgen vele aanmeldingen, wil je er op tijd bij zijn dan doe je er goed aan om je aan te melden wanneer je weet dat je je pup in huis gaat krijgen.

Meld je op tijd aan voor een Kleuterklas puppygroep, de groepen raken snel vol:

Geef je pup een goede start en doe mee met onze puppycursus de Kleuterklas. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen, meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plaats. Bij ons krijg je comfortabel binnen les, zodat je niet op een winderig veld buiten hoeft te staan en je de uitleg beter kunt volgen. We geven in groepjes binnen les, zo kan je pup contact maken met andere pups, goed voor de socialisatie – en natuurlijk de praktijklessen op locatie.   

In de Kleuterklas bespreken we allerlei dingen waar je tegenaan loopt in deze drukke opvoedfase. Je staat er niet meer alleen voor als kersverse hondeneigenaar. Kijk op onze pagina Kleuterklas voor de startdata en cursusinhoud. We leren ze ook commando’s aan en het spelen na de les met andere pups is heel leuk & leerzaam! We doen dit op een veilige manier in een afgezet gedeelte van onze trainingshal. Meld je snel aan en wees er op tijd bij, zodra je weet wanneer je pup ongeveer in huis komt kun je je al aanmelden, dan ben je zeker van je plaats.      

Opvoedthema’s behandelen we in onze lessen en we sturen je wekelijks ook de link naar uitleg via YouTube als extraatje – handig voor thuis! Je lestijdschrift helpt daar ook goed bij met praktische plaatjes en uitleg. En we hebben natuurlijk 2 praktijklessen buiten op locatie zodat we het geleerde in de praktijk brengen!