Live Online lessen en buitenlessen op dit moment

Vanwege de lockdown kunnen we op dit moment geen live groepslessen in onze zalen geven t/m dinsdag 9 februari. We staan niet stil en daarom geven we nu aan de Kleuterklassen en Brugklassen live online lessen, afgewisseld met buitenlessen in groepjes van 2. Iedere les is helemaal op film gezet, de cursisten krijgen iedere week de link naar die les toegestuurd, zo kunnen ze thuis oefenen. En iedere week hebben ze ook een live les (online of buiten) in kleine groepjes waarbij we oefenen en opvoedthema’s bespreken. Ook ons lestijdschrift geeft een fijne ondersteuning in het thuis oefenen.   

Hondensport groepen en de Bovenbouw groepen kunnen we op dit moment geen lesgeven.

In de tussentijd:

  • Als je je wilt aanmelden voor een cursus: meld je aan, we kijken naar de volgorde van de aanmeldingen, hoe eerder je je hebt aangemeld hoe eerder je kans hebt dat er plaats is voor je. De Kleuterklas en Brugklas groepen stromen snel vol, dus wees er op tijd bij. We gaan er van uit dat we vanaf woensdag 10 februari weer in de trainingshal live groepslessen kunnen geven, in de tussentijd kun je alvast aan de slag met de online versie – want je pup ontwikkelt zich razendsnel en je wilt de opvoeding natuurlijk wel goed doen!
  • Volg ons YouTube kanaal met leuke filmpjes hoe je extra oefeningen kunt aanleren: we hebben een paar oefeningen van verschillende niveaus op film gezet, als extraatje. Sommige oefeningen zijn basis oefeningen en aan te leren als je hond de clicker heeft aangeleerd (na enkele lessen), andere oefeningen zijn meer gevorderd. Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal als je geen oefening wilt missen: https://www.youtube.com/user/DeHondenacademie Daar vind je ook oefeningen die we al geplaatst hebben
  • Heb je als cursist een opvoedvraag waar je graag antwoord op wilt hebben: mail ons of evt. bellen. Een filmpje sturen kan ook, dan kijken we met je mee en geven je advies

Blijf lekker oefenen om zo ook de band tussen jou en je hond aan te halen en de geleerde oefeningen op niveau te houden – we wensen je alle goeds, en tot snel weer ziens!

Take care!

Claudia, Desiree, Kathinka, Pascalle, Lotte, Veroniek, Annemarie, Jos, Marieke en Anette