Nieuw: Desiree Lievens en Anna Meek

Desiree Lievens

Vanaf eind augustus ’13 geeft Desiree Lievens les bij De Hondenacademie. Ze geeft de pups en jonge honden les in de Kleuterklas en Brugklas op de woensdagavond. Na ruim een jaar stage lopen en inwerken is Desiree er helemaal klaar voor. Ze heeft in april ’13 ook haar instructeursexamen bij O & O behaald. Daarnaast is ze ook geslaagd voor een aantal Modules van de HBO gedragstherapie opleiding DogVision. Meer weten over Desiree: ga naar haar Voorstelpagina.

Anna Meek

Anna Meek liep sinds augustus ’13 stage bij ons en volgt ook de HBO-opleiding tot gedragstherapeut. Op 26 oktober jl. had ze haar examen voor Instructeur en is daarvoor geslaagd! Op dit moment is ze druk bezig met verhuizen, maar wie weet zien jullie haar in december weer terug voor een inwerkperiode en wordt ze een vast gezicht bij ons. We houden je op de hoogte!

Anna was er meestal op de zaterdagen, waar ze eerst meekeek en daarna advies en les gaf onder begeleiding van Claudia. Anna is heel blij om bij ons haar stage te mogen doen vertelt ze, er zijn bij haar in Bussum/Soest geen hondenscholen die op dit hoge niveau lesgeven.

Anna met Abby

Anna met Abby

In onze lessen verweven we oefeningen met gedragsadvies op HBO-niveau, waardoor ze de kennis uit haar opleiding goed kan gebruiken.

Desiree en Anna: veel succes !