Persoonlijke en professionele dierenartszorg van Dierenkliniek De Langstraat

Dierenkliniek De Langstraat vindt het opbouwen van een vertrouwensrelatie met haar klanten en hun huisdieren heel belangrijk. Dit doen ze door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat niet alleen goede diergeneeskunde. Het is heel vooruitstrevend en van hoogstaand niveau. De persoonlijke benadering en de tijd die de medewerkers voor je nemen maakt dat je je meteen thuis voelt hier. Je huisdier is hier echt in heel goede handen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Desiree Lievens werkt ook als Gedragstherapeut voor Honden samen met de dierenkliniek.

Dierenkliniek De Langstraat

Samenwerking met Gedragstherapeut voor Honden Anette Enneking van Kynogedrag

Vanwege de toenemende vraag naar Gedragstherapie is Desiree Lievens gaan samenwerken met Anette Enneking van Kynogedrag. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer honden en hun begeleiders helpen en de wachttijd beperken. Anette is ook gediplomeerd en erkend Gedragstherapeut voor Honden, aangesloten bij beroepsvereniging NVGH, Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden. Ook sluiten onze visie en werkwijze perfect bij elkaar aan. En door onze kennis en ervaring te delen kunnen we onze klanten nog beter helpen. 

KynoGedrag Gedragstherapie voor Honden

Annemarie Albersen voor hond en gedrag

Annemarie is werkzaam bij ons als Kynologisch Instructeur. Daarnaast is Annemarie ook gediplomeerd en erkend Gedragstherapeut voor honden. Ze begeleidt onze cursisten van de Kleuterklas en Brugklas op enthousiaste en deskundige wijze. Naast haar werk bij De Hondenacademie coacht en traint ze hondeneigenaren die problemen hebben met het gedrag van hun hond. Ook kun je haar terecht voor advies bij veranderingen in je omgeving zoals gezinsuitbreiding. Of waar je aan moet denken als je voor het eerst een hond krijgt of als er een tweede hond bijkomt. 

Annemarie Albersen voor hond en gedrag

Dierfysiotherapie Mijn Hond & ik

Moet jouw hond revalideren na een operatie? Of heeft je hond een blessure, problemen met bewegen, gaat hij erg vaak zitten of vindt hij borstelen bijvoorbeeld vervelend?  Anouk Blijlevens van Mijn Hond & Ik helpt je deskundig en met een heel persoonlijke benadering. Je zult jezelf direct op je gemak voelen in haar praktijk in Dongen. Je kunt hier o.a. terecht voor Bewegingstherapie, Dryneedling, Zwemmen en Hydrotherapie, Chiropractie en Massage. Sinds 2018 werkt Desiree Lievens vanuit De Hondenacademie ook intensief samen met Anouk, tijdens bijvoorbeeld de cursussen Balans & Coördinatie en workshops Hondenmassage.

Mijn Hond & ik

Alles wat je maar kunt wensen voor je hond bij Animal Center

Op meer dan 1500 m2 vindt u hier werkelijk alles voor uw huisdier. U kunt er ook altijd makkelijk en gratis parkeren. Animal Center is zeer ruim van opzet, en heeft een uitzonderlijk breed en diep assortiment. Voeding, verzorgingsmiddelen, accessoires, het is er allemaal. Het vlotte jonge verkoopteam helpt je graag en goed om de juiste keuze te maken uit hun brede assortiment. Iedere week zie je weer nieuwe artikelen en producten in de schappen waardoor hier winkelen echt als een uitje voelt. Ik ben aan hen verbonden als gedragstherapeut en geef bij hen 1 x per maand gedragsadvies aan klanten in de winkel.

Animal Center  – Kaatsheuvel

Blije Chap – Hondenspeelotheek

Speelotheek Blije Chap leent intelligentie spellen / hondenpuzzels uit en verkoopt ze ook.  Voor beginnende honden, maar ook voor meer gevorderde puzzelaars. Je hond uitdaging en voldoening geven – zónder dat je naar buiten hoeft: een leuk alternatief als je hond zijn energie kwijt wil. Als je je hond mentaal moe wil maken of wanneer je geen gelegenheid hebt om een fikse wandeling met je hond te maken is dit ideaal. Ook verkoopt Blije Chap gezonde natuurlijke beloningssnacks en kauwmateriaal.

Blije Chap

Speurlijn.nl – website om wandel- en speurmaterialen te bestellen:

Hier kun je met een kortingscode via ons, materialen bestellen om te gebruiken bij o.a. het speuren en zoekwerk met je hond: 

Speurlijn.nl 

Dierencrematorium Memoria Tilburg

Memoria doet er alles aan om het moeilijke afscheid van je hond op een waardige en mooie manier te begeleiden. Ze doen dit op een discrete en persoonlijke manier, het draagt echt bij aan het verwerken van het verlies van je huisdier. Alle mogelijkheden rondom het afscheid en de crematie worden eerst persoonlijk met je doorgesproken. En vind je dit te moeilijk? Je dierenarts kan dit eerste contact ook voor je regelen met Memoria. Dierencrematorium Memoria staat 7 dagen in de week voor je klaar.

Dierencrematorium Memoria