Persoonlijke en professionele dierenartszorg van Dierenkliniek De Langstraat

Dierenkliniek De Langstraat vindt het opbouwen van een vertrouwensrelatie met haar klanten en hun huisdieren heel belangrijk. Dit doen ze door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat niet alleen goede diergeneeskunde. Het is heel vooruitstrevend en van hoogstaand niveau. De persoonlijke benadering en de tijd die de medewerkers voor je nemen maakt dat je je meteen thuis voelt hier. Je huisdier is hier echt in heel goede handen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Desiree Lievens werkt ook als Gedragstherapeut voor Honden samen met de dierenkliniek.

Dierenkliniek De Langstraat

Samenwerking met Gedragstherapeut voor Honden Anette Enneking van Kynogedrag

Vanwege de toenemende vraag naar Gedragstherapie is Desiree Lievens gaan samenwerken met Anette Enneking van Kynogedrag. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer honden en hun begeleiders helpen en de wachttijd beperken. Anette is ook gediplomeerd en erkend Gedragstherapeut voor Honden, aangesloten bij beroepsvereniging NVGH, Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden. Ook sluiten onze visie en werkwijze perfect bij elkaar aan. En door onze kennis en ervaring te delen kunnen we onze klanten nog beter helpen. 

KynoGedrag Gedragstherapie voor Honden

Annemarie Albersen voor hond en gedrag

Annemarie is werkzaam bij ons als Kynologisch Instructeur. Daarnaast is Annemarie ook gediplomeerd en erkend Gedragstherapeut voor honden. Ze begeleidt onze cursisten van de Kleuterklas en Brugklas op enthousiaste en deskundige wijze. Naast haar werk bij De Hondenacademie coacht en traint ze hondeneigenaren die problemen hebben met het gedrag van hun hond. Ook kun je haar terecht voor advies bij veranderingen in je omgeving zoals gezinsuitbreiding. Of waar je aan moet denken als je voor het eerst een hond krijgt of als er een tweede hond bijkomt. 

Annemarie Albersen voor hond en gedrag

Dierfysiotherapie Mijn Hond & ik

Moet jouw hond revalideren na een operatie? Of heeft je hond een blessure, problemen met bewegen, gaat hij erg vaak zitten of vindt hij borstelen bijvoorbeeld vervelend?  Anouk Blijlevens van Mijn Hond & Ik helpt je deskundig en met een heel persoonlijke benadering. Je zult jezelf direct op je gemak voelen in haar praktijk in Dongen. Je kunt hier o.a. terecht voor Bewegingstherapie, Dryneedling, Zwemmen en Hydrotherapie, Chiropractie en Massage. Sinds 2018 werkt Desiree Lievens vanuit De Hondenacademie ook intensief samen met Anouk, tijdens bijvoorbeeld de cursussen Balans & Coördinatie en workshops Hondenmassage.

Mijn Hond & ik

Alles wat je maar kunt wensen voor je hond bij Animal Center

Op meer dan 1500 m2 vindt u hier werkelijk alles voor uw huisdier. U kunt er ook altijd makkelijk en gratis parkeren. Animal Center is zeer ruim van opzet, en heeft een uitzonderlijk breed en diep assortiment. Voeding, verzorgingsmiddelen, accessoires, het is er allemaal. Het vlotte jonge verkoopteam helpt je graag en goed om de juiste keuze te maken uit hun brede assortiment. Iedere week zie je weer nieuwe artikelen en producten in de schappen waardoor hier winkelen echt als een uitje voelt. Ik ben aan hen verbonden als gedragstherapeut en geef bij hen 1 x per maand gedragsadvies aan klanten in de winkel.

Animal Center  – Kaatsheuvel

Webshop voor ideale lange lijnen voor meer vrijheid aan de lange lijn en voor Detectie en Speuren:

Bij Biothaan.nl heb je een fijne kwaliteit biothane lijnen – hierbij een link naar de 10 meter lijnen: biothane lijn (biothaan.nl)

Je kunt ook op deze website lijnen bestellen per meter, dus zelf een lengte kiezen en een kleur:

  • De 9 mm is smal en fijn licht van gewicht, ideaal voor kleinere rassen en medium rassen
  • De 12 mm is perfect voor de grotere rassen
  • De 16mm is perfect voor de volwassen grotere rassen vanaf ca. 45 kg

Bestel de lijn ‘zonder handvat’ zodat deze niet achter bomen of struiken kan blijven steken, zo kan je hond er lekker mee rond lopen en kun je de lijn eventueel ook achter je hond aan laten slepen zodat hij er geen last van heeft. LET OP! gebruik deze lijn altijd in combinatie met een tuigje zodat de bevestiging op de rug zit. Doe deze lijn nooit aan een halsband, de hond kan er dan over struikelen of de lijn kan om de nek komen.

Biothaan.nl

Webshop (belonings)voer TOP Dogs en Kynologisch advies:

Veroniek de Wit heeft jarenlang bij ons stage gelopen en daarna les gegeven, waarna ze haar eigen kynologisch adviesbureau in Westkapelle (Zeeland) begonnen is. Ook heeft ze een webshop waar je natuurlijke beloningen kunt bestellen, zonder kunstmatig toegevoegde stoffen. En lekker dat de honden ze vinden! In onze groepslessen heb je meestal iets extra lekkers nodig, en voor de kieskeurige honden onder ons vallen vooral de zalmkoekjes en de gedroogde runderlongstukjes erg in de smaak. Voor de eigenaren ook fijn, want: veel makkelijker de aandacht krijgen van je hond, trainen wordt leuker! Als je doorgeeft dat je bij ons les volgt dan kan Veroniek er een weekbestelling van maken meestal en dan kost het je geen verzendkosten. Het wordt dan op onze hondenschool afgeleverd en je neemt het mee bij je eerstvolgende les:

Topdogs-advies.nl

Informatieve webpagina over op vakantie gaan met de camper en je hond:

Op deze pagina vond je tips hoe je een camper kunt selecteren als je met je hond een camperreis wilt maken. En wat zijn de eisen voor het vervoer van je hond in een camper, en wat zijn de mogelijkheden? Gedetailleerde informatie over dit onderwerp vind je op:

Camper Days: Kamperen met een hond: belangrijke info & tips voor hondenbezitters

Dierencrematorium Memoria Tilburg

Memoria doet er alles aan om het moeilijke afscheid van je hond op een waardige en mooie manier te begeleiden. Ze doen dit op een discrete en persoonlijke manier, het draagt echt bij aan het verwerken van het verlies van je huisdier. Alle mogelijkheden rondom het afscheid en de crematie worden eerst persoonlijk met je doorgesproken. En vind je dit te moeilijk? Je dierenarts kan dit eerste contact ook voor je regelen met Memoria. Dierencrematorium Memoria staat 7 dagen in de week voor je klaar.

Dierencrematorium Memoria