Update na persconferentie van 14 januari: alle groepen krijgen weer les

Update n.a.v. de persconferentie op vrijdag 14 januari ’22:

Wat fijn, we zijn vanaf zaterdag 15 januari weer gebruik gaan maken van onze verwarmde trainingshallen voor de lessen! Ook mogen we jullie weer in de reguliere groepen verwelkomen. Natuurlijk blijven we dit veilig doen, mondkapjes op als je binnen komt, en in je eigen vak mag die af als je oefent. Ook heb je de QR-code nodig voor de binnenlessen, voor de veiligheid van iedereen.

We zijn nog bezig om achter de schermen alles bij te werken dus het kan zijn dat je soms iets langer moet wachten op mailantwoord van ons, we doen ons best!

De afgelopen weken in de lockdown periode hebben we de eigenaren met hun pups en jonge honden geholpen door steeds in een groepje van 2 buiten les te geven, zo konden we toch helpen in die cruciale opvoedperiode! En sinds zaterdag 15 januari gaan we daar me verder, in de normale groepsgrootte en binnen in onze trainingshallen. Zo maken we zo goed mogelijk gebruik van die kritieke socialisatiefasen in de opvoeding van je hond om je hond zo wereldwijs mogelijk maken.

Blijf gezond #Jestaaternietalleenvoormetjehond