Update na persconferentie van 25 januari: alle groepen krijgen weer les

Update n.a.v. de persconferentie op dinsdag 25 januari ’22:

Wat fijn, we zijn vanaf zaterdag 15 januari weer gebruik gaan maken van onze verwarmde trainingshallen voor de lessen! Ook mogen we jullie weer in de reguliere groepen verwelkomen. Natuurlijk blijven we dit veilig doen, mondkapjes op als je binnen komt, en in je eigen vak mag die af als je oefent. Ook heb je de QR-code nodig voor de binnenlessen, voor de veiligheid van iedereen.

En sinds 26 januari kunnen we met mondjesmaat weer kijkers toestaan in de lessen! Het liefst kom je alleen naar de les, maar als je het graag wilt mag je een 2e persoon meenemen (deze moet ook in het bezit zijn van een coronapas en natuurlijk geen corona gerelateerde klachten hebben). We merken dat pups en jonge honden grotere druktes nog niet/niet meer zo gewend zijn en om de prikkels voor hen ook te beperken is het verstandig het liefst alleen te komen of met max. 1 persoon extra.

We zijn nog bezig om achter de schermen om mails bij te werken e.d. dus het kan zijn dat je soms iets langer moet wachten op mailantwoord van ons, we doen ons best!

De afgelopen weken in de lockdown periode hebben we de eigenaren met hun pups en jonge honden geholpen door steeds in een groepje van 2 buiten les te geven, zo konden we toch helpen in die cruciale opvoedperiode! En sinds zaterdag 15 januari gaan we daar me verder, in de normale groepsgrootte en binnen in onze trainingshallen. Zo maken we zo goed mogelijk gebruik van die kritieke socialisatiefasen in de opvoeding van je hond om je hond zo wereldwijs mogelijk maken.

Blijf gezond #Jestaaternietalleenvoormetjehond