Bovenbouw volgen met je hond

Los leren Volgen met de Bovenbouw vanaf zaterdag 20 juni: meer controle over je hond

Je hond heeft eerder cursussen gevolgd, maar je wilt de puntjes op de “i” zetten in de gehoorzaamheid van je hond. Zodat je hond níet meer terugblaft naar een andere hond. Of dat die fietser of hardloper gerust voorbij kan komen zonder dat je hond er op reageert. De basis voor een gehoorzame hond is een hond die jou graag volgt.

In de Bovenbouw leren we je hond Los met je te Volgen en zijn omgeving straal te negeren. Ook leer je controle op afstand, zodat je hond op afstand meteen gaat zitten of liggen als jij dat wilt. Hartstikke veilig als hij losloopt! Ook gaan we een begin maken van Hondensporten zoals Rally O (volgen in een heel gevarieerd parcours, ook ergens overheen springen) en Dogdance trucs om de motivatie van je hond te verhogen. Ga naar de pagina Bovenbouw – Meld je op tijd aan voor een plaats.

Binnenkort begint er weer een cursus Bovenbouw op zaterdag 13 of 20 juni a.s. om 12 uur in Boxtel  – in de zomervakantie heeft die groep geen les van zaterdag 18 juli t/m zaterdag 8 augustus en de andere zomerse zaterdagen maken we een lesrooster op maat zodat je geen les hoeft te missen. Pak die kans om snel meer grip op het gedrag van je hond te krijgen vóór de zomer!

Na de zomervakantie starten er ook Bovenbouw groepen – wees er op tijd bij!  

* Verbeter de gehoorzaamheid van je hond zodat je meer kunt genieten van de wandelingen samen*