Bovenbouw volgen met je hond

Los leren Volgen met de Bovenbouw start in juni: meer los controle over je hond!

Je hond heeft eerder cursussen gevolgd, maar je wilt de puntjes op de “i” zetten in de gehoorzaamheid van je hond. Zodat je hond níet meer terugblaft naar een andere hond. Of dat die fietser of hardloper gerust voorbij kan komen zonder dat je hond er op reageert. De basis voor een gehoorzame hond is een hond die jou graag volgt.

In de Bovenbouw leren we je hond Los met je te Volgen en zijn omgeving straal te negeren. Ook leer je controle op afstand, zodat je hond op afstand meteen gaat zitten of liggen als jij dat wilt. Hartstikke veilig als hij losloopt! Ook gaan we een begin maken van Hondensporten zoals Rally O (volgen in een heel gevarieerd parcours, ook ergens overheen springen) en Dogdance trucs om de motivatie van je hond te verhogen. Ga naar de pagina Bovenbouw – Meld je op tijd aan voor een plaats.   

In juni hebben we nog enkele plaatsen in de in de cursus Bovenbouw  – Pak die kans om snel meer grip op het gedrag van je hond te krijgen! In de zomervakantie houden we rekening met je vakantie: we maken we een lesrooster op maat met je groep

* Verbeter de gehoorzaamheid van je hond zodat je meer kunt genieten van de wandelingen samen*